Egészségpont rendszer

Az Egészségpont rendszer a mi egyedi pontgyűjtő rendszerük, amit azért hoztunk létre, hogy több interakciót váltsunk ki a látogatóinkból. Cserébe a vásárlásoknál további kedvezményekben részesítjük őket.

A pontgyűjtő rendszerben való részvétel feltétele:

Milyen módon tudom gyűjteni a Egészségpontjaimat?

  • minden vásárlás után a vásárlás összértéke alapján, minden 100 Ft után, 1 egységet írunk jóvá Egészségpont formájában

Hol tudom megnézni, hogy hány Egészségpontom van?

Bejelentkezés után, az oldal tetején lévő “Szia …” feliratra kattintva, a menüsorban megtalálható az “Egészségpont” menüpont, erre kattintva részletes kimutatást találhatsz az eddig gyűjtött pontjaidról.

A kosár, illetve fizetés menüpontban szintén megtalálod az eddig összegyűjtött pontjaidat, ahol le is vásárolhatod azokat.

Hogy tudom pénzre váltani az Egézségpontjaimat?

Minden vásárlásnál lehetőség van a már meglévő Egészségpontokat elkölteni. Minden Egészségpont 1Ft-ot ér, így minden egyes felhasznált Egészségponttal csökkentheted a rendelésed végösszegét.

Szabályzat:

Vásárlás utáni Pontgyűjtés:

Minden vásárlás után a vásárlás összértéke alapján, minden 100 Ft után, 1 egységet írunk jóvá Egészségpont formájában. A pontokat azután írjuk jóvá, miután a terméket kifizetted és mi teljesítettük a rendelést.

A 14 napon belül visszahozott termékekért már jóváírt pontokat visszavesszük.

További feltételek:

  • az oldal üzemeltetői fenntartják a jogot, hogy (indoklás mellett) előzetes figyelmeztetés nélkül levonhatnak pontokat, vagy adhatnak pontokat
  • moderátoraink folyamatosan figyelik a kihelyezett és elköltött Egészségpontokat. Amennyiben úgy érzik, hogy valaki a rendszer kijátszására tesz kísérletet, vagy nem megengedett módszerekkel próbál pontokhoz jutni (indoklás mellett) előzetes figyelmeztetés nélkül törölhetik az adott személy Összes pontját!